COVID-19 TV: programma’s tijdens de coronacrisis

Tijdens de coronacrisis is televisie onze toevlucht. Naar mensen kijken op een scherm: het lijkt opeens de toekomst. Maar ook tv-programma’s hebben het lastig door de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Omdat we in deze tijden allemaal gebaat zijn bij goed amusement draag ik graag enkele suggesties aan.

Wie is de Mol?
Het is de makers van Wie is de Mol? tóch gelukt te beginnen met de opnames van een nieuw seizoen. Lekker dicht bij huis. De mondkapjes komen de etherdiscipline helaas niet ten goede. En heeft gebarentolk Irma Sluis nou géén mondkapje? Mmm, verdacht…

Miljoenenjacht
In de eerste aflevering probeert KLM-topman Pieter Elbers zoveel mogelijk staatssteun bij elkaar te spelen. Is de bank hem goed gezind?

Een tegen 100
Meer dan honderd mensen in een studio? Ha, het idee alleen al! Caroline Tensen presenteert daarom vanaf nu Een tegen 11.

First Dates
Zonder restaurant, zonder eten, maar mét glazen wand ertussen, zodat de vonk in ieder geval niet kan overslaan. Barman Victor is ontslagen.

Erica op Reis
Is helaas geannuleerd.

MAX Geheugentrainer
Het boodschappenspel was nog nooit zo lastig te verkrijgen.

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen
Het dagboek van Hendrik Groen zal voorlopig geheim blijven: de cameraploeg mag helaas het verzorgingstehuis niet meer in.